Ευχαριστήρια επιστολή

Mε ιδιαίτερη ικανοποίηση λάβαμε την ακόλουθη επιστολή της συνοδού εκπαιδευτικού της ΣΤ’ Τάξης του 3ου Δημ. Σχολείου Αγίων Αναργύρων και τα σχόλια των μαθητών που συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας του Σχινιά, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

Συγχαρητήρια σε όλους για το εθελοντικό τους έργο!

*********

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας και εγώ προσωπικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να πάρουμε μέρος σε αυτή την ωραία δράση την προηγούμενη Πέμπτη. Η συμμετοχή μας στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας του Σχινιά,  ήταν όχι μόνο συμβολική αλλά και ουσιαστική. Τα παιδιά πραγματικά πήραν  πολύ σοβαρά το ρόλο τους και σήμερα, κατά τη διάρκεια του μαθήματος των Αγγλικών  έγραψαν λίγα λόγια για να σας ευχαριστήσουν.  Ένας μαθητής μάλιστα επέλεξε να σας στείλει το μήνυμά του στα Αγγλικά.

 «Αγαπητή HELMEPA θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή την πάρα πολύ ωραία δραστηριότητα και να σας πω ότι χάρηκα που μας καλέσατε. Επίσης θέλω να ξέρετε ότι η παραλία ήταν γεμάτη σκουπίδια αλλά εμείς την καθαρίσαμε. Μας άρεσε απίστευτα και μάθαμε και κάτι. Να μην πετάμε σκουπίδια πουθενά και να κάνουμε παρατηρήσεις σε όσους πετάνε σκουπίδια. Ευχαριστούμε πολύ.» 

 «Αγαπητή HELMEPA θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη εκδρομή στην παραλία που περάσαμε τέλεια, μάθαμε πολλά και η παραλία έγινε πιο καθαρή  και λαμπερή.»

 «I have to say that our trip to the sea was fantastic.I really liked  that we cleaned up the sea. I also really like the fact that we had an assistant to write down all the things that we found. Also thank you for the hat I really like it, its very comfortable. Goodbye take care and keep the sea clean.»

«Mας άρεσε πολύ που φτιάξαμε ομάδες και μαζέψαμε τα σκουπίδια. Ελπίζω να ήταν καλό στην πράξη! Πιστεύω ότι είναι μια ωραία δράση και για άλλα σχολεία.»

 «Μας άρεσε πολύ που καθαρίσαμε την παραλία και που κάναμε ομάδες με φίλους.»

 «Πέρασα υπέροχα και έχω μια συμβουλή να δώσω σε αυτούς που δεν πήγαν. Να πάνε γιατί θα περάσουν υπέροχα και θα βοηθήσουν και το περιβάλλον.»

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Powered by WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: