Υποστήριξη Εκπαιδευτικών/Ομάδων

Η HELMEPA:

  • Καλύπτει σε λογικά πλαίσια τις δαπάνες δραστηριοτήτων των Ομάδων Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα (η κάλυψη των εξόδων έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου).
  • Διανέμει το 4μηνιαίο ενημερωτικό έντυπο «ΤΑ ΓΛΑΡΟΠΟΥΛΑ», σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στους Εκπαιδευτικούς, για να το μοιράσουν με τη σειρά τους στα παιδιά, κατά την κρίση τους. Το έντυπο περιλαμβάνει τις θεματικές «Τα νέα της Παιδικής HELMEPA», «Βουτιά στη γνώση», «Ώρα για παιχνίδι», «Από τα μέλη μας, για τα μέλη μας».
  • Επισκέπτεται περιοχές της χώρας όπου λειτουργούν Ομάδες Παιδικής HELMEPA για να ενημερώσει μαθητές και Εκπαιδευτικούς για την ανάγκη προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος ή εναλλακτικά πραγματοποιεί ενημερωτικές παρουσιάσεις σε μαθητές και εκπαιδευτικούς διαδικτυακά.
  • Στο τέλος του σχολικού έτους, απονέμει Αναμνηστικό Δίπλωμα στους εθελοντές Εκπαιδευτικούς και τους αποστέλλει τα αντίστοιχα Διπλώματα για τους μαθητές τους, τα οποία μοιράζουν αφού πρώτα συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν οι εθελοντές Εκπαιδευτικοί τα Αναμνηστικά Διπλώματα μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους, είναι να έχουν συμπληρώσει έως την 7η Μαΐου τη φόρμα δραστηριοτήτων (τις δραστηριότητες που έχουν υλοποιήσει και έχουν προγραμματίσει να υλοποιήσουν μέχρι το τέλος του σχολικού έτους) με την Ομάδα ή τις Ομάδες τους.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: